Idei pentru petrecerea copilului tau

idei petreceri copii, organizare petreceri copii, cum sa organizezi petreceri copii, party acasa, poza d pe blogu-de-azi.com


Planificarea unei petreceri pentru copii poate fi o adevarata provocare si tot ce are nevoie un parinte sunt cateva idei bune.Este bine sa iti faci cu cateva saptamani inainte o planificare pe care si copilul tau trebuie sa o accepte.Acesta te va ajuta foarte mult sa faci lucrurile cat mai bine si fara un stres prea mare.Unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie sa te gandesti este tema petreceri iar copilul tau trebuie sa fie de acord cu aceasta sau chiar el sa o aleaga.In general temele petrecerilor aduc acestora o doza de armonie si calmitate.

Cele mai indragite teme pentru petrecerile copiilor sunt cele cu numere de magie, cele in care copiii trebuie sa se costumeze in personaje din filmele SF si petrecerile in pijama. Uneori, temele sunt totul si atunci cand te hotarasti asupra unei idei , ia in considerare si ceea ce copilul tau prefera.In primul rand copilul tau trebuie sa se simta bine si sa ii placa tema petrecerii pentru a face si pe invitati sa se simta bine.Invitatiile pentru petrecere poti sa le faci impreuna cu copilul tau din coli de hartie colorate si trebuie sa exprime tema petrecerii.

Tot de la tema petreceri pot pleca si ideile pentru decorarea salii sau a living-ului tau.Poti sa te folosesti de baloane multicolore, de ghirlande din hartie creponata si de confetti ,poti sa faci chiar si niste palarioare din hartie pentru toti invitatii.Alte lucruri la care trebuie sa te gandesti foarte bine si sa le alegi cu atentie sunt produsele alimentare si bauturile racoritoate.Trebuie sa iei in considerare faptul ca pentru copiii cea mai buna alegere sunt mancarurile usoare pentru ca pe parcursul petrecerii se vor agita foarte mult.Asigura-te ca mancarea si sucurile sunt suficiente si ca pe langa tortul sarbatoritului ai multe sortimente de prajiturele si fursecuri.

Pentru o petrecere reusita trebuie sa te gandesti impreuna cu copilul tau ce fel de jocuri ar vrea si ce ar fi pe placul prietenilor lui.Incearca sa gesesti jocuri si activitati care sa se potriveasca cu tema aleasa. Nu uitati de muzica! Toti copiii, chiar si cei foarte mici, adora muzica si dansul. Daca organizati petrecerea acasa sau spatiul pe care l-ati inchiriat nu asigura si fondul sonor, va trebui sa pregatiti dinainte un playlist sau cateva cd-uri cu muzica preferata a copilului. Daca la petrecere participa si adulti, carora urmeaza sa le serviti masa sau gustarile intr-o incapere separata, asigurati-va ca va fi muzica si acolo.

La sfarsitul petrecerii trebuie sa le oferi invitatilor un cadou de participare.Cadourile nu trebuie sa fie scumpe (creioane colorate, mici jucarii de plastic, mini-puzzles, reviste pentru copii, cd-uri cu muzica etc.), ele sunt doar niste mici atentii in semn de multumire pentru darurile primite de la acestia.

Petrecerea iepuraşilor

La petrecerile micuţilor nu poate lipsi muzica.....Micilor petrecăreţi le place enorm să danseze....

LazyTown - Bing Bang

Chiar dacă aparent nu pare să fie un detaliu care să conteze, muzica este foarte importantă la o petrecere pentru copii

Podul de piatră



Răţoiul posac




Dacă vesel se trăieşte




Un elefant



Karaoke copii mici - Zece degeţele



La mulţi ani!



Cântece pentru copii - Trenuleţul muzical